De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend programma op RTV Albrandswaard  waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.

Maandag 30 augustus zijn de gasten:
Van 20 tot 21 uur: Richard Steger. Richard is al vanaf 2014 fractievoorzitter van de Nieuw Albrandswaardse Partij (NAP). Deze partij is al 25 jaar de lokale groene partij die zoekt naar de verbinding tussen alle bevolkingsgroepen Albrandswaard. Richard doet als fractievoorzitter geen beloftes die hij niet kan waarmaken. In het verkiezingsprogramma van maart 2018 stond dat NAP van Albrandswaard een duurzame, gezonde en sociaal betrokken gemeente maken. Of dat is gelukt komt wellicht aan de orde komen in dit uur.

Van 21 tot 22 uur: Paul van Marseille en Dick van der Meer. Ze zijn beiden betrokken bij sportprogramma’s. Paul bij Omroep Vlaardingen en Dick bij RTV Albrandswaard. Met hen gaat Jos vooruitblikken op het komende voetbalseizoen 2021-2022.

is iedere maandag tussen 20.00 en 22.00 te horen.

Presentatie over bever

REGIO - Natuurvereniging IJsselmonde houdt op donderdag 9 september een presentatie over de bever op het eiland IJsselmonde met een bijbehorende excursie op 11 september. De presentator en excursieleider is Jaap Nispeling.
De presentatie op 9 september vindt plaats in het gebouw van Scouting Sint Joris Ridderkerk, Baden Powellstraat 4 in Ridderkerk en start om 19.30 uur. De excursie op 11 september begint om 9 uur, start bij Haven Ridderkerk (Pegasus), en duurt tot ongeveer 12 uur.
De wandeling gaat langs de route die de bever volgt om aan voedsel te komen. Bij regen gaat het ook door. Goede wandelschoenen of goed passende laarzen zijn aan te bevelen.
Entree: voor leden 4 euro, niet leden 5 euro.
Aanmelden is verplicht en kan via: www.
natuurvereniging-ijsselmonde.nl
.