Voortuin rommelmarkt (1)

RHOON – In Rhoon Noord wordt op zaterdag 4 september van 11 tot 17 uur de Voortuin Rommelmarkt gehouden.
De rommelmarkt vindt plaats in de straten Baljuw, Marskramer, Riddergracht, Minstreel, Heraut en Landvoogd. Bezoekers kunnen parkeren bij het Wapen van Rhoon of het Kasteel van Rhoon. Niet parkeren in de woonwijk.

Programma’s weer te horen

ALBRANDSWAARD - Na de corona beperkingen, verhuizing, het installeren van de nieuwe studio en de vakantie gaat er bij RTV Albrandswaard weer een aantal bekende programma’s starten.
Op zaterdag 28 augustus is de sportuitzending weer te beluisteren met Arie Korteweg, Erwin de Jongh en Dick van der Meer. Te horen van 14 tot 17 uur.
Ook terug van een korte onderbreking is ‘De stand op maandag’ met Jos Vis op maandag 30 augustus van 20 tot 22 uur.
Andere weekend programma’s starten weer op in het weekend van 4 en 5 september.
De studio is te vinden aan de Stationsstraat, onder het Huis van Albrandswaard in Rhoon.

Voortuin rommelmarkt (2)

POORTUGAAL - Na het succes van twee jaar geleden, wordt op zaterdag 11 september weer een voortuin-rommelmarkt gehouden in Poortugaal. Van 9.30 tot 16 uur is er markt in de voortuinen van de Warnaar, de Meeting en de Heuvel (1-11). Er worden tweedehands spulletjes aangeboden zoals huisraad, kleding, antiek en speelgoed.

Parkeerplaats afgesloten

RHOON - Op zaterdag 11 september zijn de drie parkeerplaatsen in de Julianastraat ter hoogte van nummers 57 en 59 afgesloten voor verkeer vanwege een evenement.