Sgt. Wilson’s Airforce Show. (Foto: Chris Berger)
Sgt. Wilson’s Airforce Show. (Foto: Chris Berger) Foto: Chris Berger Photography / www.chrisberger.ch www.blog.chrisberger.ch / All rights reserved - No publishing, printing, sharing w

Week tegen Eenzaamheid

ALBRANDSWAARD - In de landelijke Week tegen Eenzaamheid heeft Esperanza Albrandswaard twee leuke Kom Erbij activiteiten voor de ouderen in Albrandswaard.
In de week september wordt via de Schakel bekendgemaakt of deze activiteiten ook daadwerkelijk door kunnen gaan.
Op maandag 4 oktober is er vanaf 11.15 uur een bijeenkomst in het nieuwe Restaurant Abel. Na de koffie of de thee komen rond het middaguur de pannenkoeken op tafel. Troubadour Robert zal alles muzikaal opluisteren. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Op woensdag 6 oktober is er ‘Sgt. Wilson's Airforce Show'. Deze show, ‘Music at the hangar' uit de romantische nostalgische tijd van de jaren 40-50 wordt gepresenteerd in de grote zaal van de Maranathakerk in Rhoon. Aanvang 14 uur. Drie ‘army' dames zingen muziek van Glenn Miller, de Andrew Sisters, Frankie Lane, Doris Day en vele andere sterren uit het midden van de vorige eeuw. Er zijn geen kosten aan verbonden.