Mondhygiënist Melissa richt de nieuwe kamer in.
Mondhygiënist Melissa richt de nieuwe kamer in. Foto:

Meer mensen bij mondhygiënist

REGIO - "Het is druk bij Mondzorg Briljant in Hoogvliet. Gezond tandvlees en gaatjes voorkomen is voor veel mensen belangrijker aan het worden. Door corona zijn we ons bewust geworden dat gezond zijn echt prioriteit heeft en daar hoort de mond ook bij.”
Het zijn roerige tijden geweest vertelt eigenaresse en mondhygiënist Melissa Boekhoud-Link. Eind 2019 was de verhuizing naar een groter pand. Daarna kwam corona, bij de eerste lockdown waren ze gesloten. Gelukkig bleek dat het strikte hygiëne protocol goed was, hierdoor bleven ze wel open bij de volgende lockdown. Dit betekende overigens geen volle agenda's, mensen met corona-klachten bleven thuis.
Gelukkig gaat de groei van Mondzorg Briljant inmiddels weer goed. Er zijn veel nieuwe aanmeldingen. Bij kinderen wordt er bijvoorbeeld poetsles gegeven om gaatjes te voorkomen. Veel ouders weten niet dat kinderen tot 18 jaar gratis naar de mondhygiënist kunnen, het word volledig vergoed vanuit de basisverzekering.
"Inmiddels zijn er zoveel nieuwe aanmeldingen dat de agenda's echt vol staan”, vertelt Melissa enthousiast. "Vanaf oktober zal een extra behandelkamer worden geopend. Het inrichten van deze 3e kamer is al begonnen!"
Dat betekent ook dat het team verder zal groeien. In juli is mondhygiënist Megan begonnen en per oktober start mondhygiënist Ruben.
Alle nieuwe inschrijvingen maken kans op een elektrische tandenborstel. De trekking is op 30 september.
www.mondzorgbriljant.nl