André Rieu. (foto: André Rieu Productions) .
André Rieu. (foto: André Rieu Productions) . Foto: Marcel van Hoorn

André Rieu met zomerconcert in Theater het Kruispunt

REGIO - André Rieu is terug met zijn hartverwarmende zomerconcert ‘Together Again’. Te zien op zaterdagavond 18 september en zondagmiddag 19 september op het witte doek van Theater het Kruispunt in Barendrecht.

De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om het publiek te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel.

De film zorgt ervoor dat het publiek toch kan genieten van de populaire Maastrichtse dirigent. Live optredens zaten er door de coronamaatregelen de afgelopen maanden niet in. Vorig jaar vervielen zijn geliefde concerten op het Vrijthof. Een tour door Engeland en Ierland moest worden uitgesteld. Ook optredens in Duitsland en in de Verenigde Staten gingen niet door. 

André Rieu’s 2021 Zomerconcert Together Again is te zien op zaterdag 18 september, 20.15 uur en zondag 19 september, 14 uur in Theater Het Kruispunt. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl/andrerieu of telefonisch te reserveren via 0180-615958.