De giften worden in de Spaanse bus geladen.
De giften worden in de Spaanse bus geladen. Foto:

Veel donaties voor Spaanse hondenopvang

ALBRANDSWAARD - Greyhounds Rescue Holland is dankbaar voor de steun uit Albrandswaard bij hun werk in Spanje. “We zijn heel dankbaar voor de vele reacties en donaties. We hebben heel veel spullen in kunnen zamelen en hebben hartverwarmende reacties gekregen waarvoor we iedereen hartelijk willen bedanken”, zegt medewerkster Cathalina.

“Er is inmiddels weer een aankomst geweest van honden vanuit Spanje en dankzij de gulle giften vanuit de bewoners van Albrandswaard is de bus afgeladen met hulgoederen teruggegaan naar Spanje en reacties blijven gelukkig nog steeds binnenkomen.”

“De oproep blijft gelden dus heb je dekens, handdoeken, hondenmanden, riemen, voerbakken, voer enz. waar je zelf geen behoefte meer aan hebt? Wij verzamelen dit alles en zorgen dat het daar terecht komt waar de nood hoog is. Op deze manier leveren we een kleine bijdrage aan het verminderen van het dierenleed en maken we het werk van de vrijwilligers in de shelters iets eenvoudiger”, aldus Cathalina.

Doneren
Wie spullen wil doneren kan een mail met het telefoonnummer onder vermelding van ‘Bijdrage Spanje' sturen naar: pecmat@kabelfoon.nl. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.