Klaverjassen bij WCR

RHOON - Na een lange periode is het vanaf vrijdag 27 augustus weer mogelijk om te gaan klaverjassen bij WCR.
De vereniging handhaaft de anderhalve meter afstand en verwacht van de bezoekers dat ze rekening houden met de andere aanwezigen. Dit bekent dat men bij verkoudheid of koorts niet komt kaarten.
WCR is te vinden aan de Omloopseweg 6E op sportcomplex De Omloop.

Snuffelloods zaterdag open

RHOON - Zaterdag 21 augustus opent de Snuffelloods naast de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 tussen 14 en 16 uur de deuren voor de verkoop van tweedehands spullen. In verband met de coronaregels kunnen maximaal twee bezoekers in de loods en twee bezoekers in de garage tegelijk binnen zijn. Bezoekers dienen de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen. Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels.

Vrijwilligers gezocht voor oogst

RHOON - Naast de zelfpluk voor boerderijbezoekers gaat boerderij de Buytenhof ook deze nazomer weer met een flinke groep plukkers aan de slag in de boomgaard. Vanouds wordt deze feestelijke en gezellige tijd gerekend tot de hoogtijdagen van het boeren arbeidsseizoen.
De gehele pluk zal ongeveer vijf weken in beslag nemen. Gedurende die periode werken, eten en genieten de plukkers met elkaar van het boerenleven. Maandag 13 september is is de officiele start met de grote appel- en perenoogst.
Wie mee wil helpen kan een mail sturen naar wiard@debuytenhof.nl. Dan worden de plukdata en tijden doorgegeven.