Koffieochtend in de kerk

RHOON - In de Willibrorduskerk Rhoon worden koffieochtenden op iedere derde donderdag van de maand tussen 10 en 12 uur gehouden. Op 19 augustus is de eerste.
Op 30 september is een extra koffieochtend in verband met de ‘week tegen de eenzaamheid’.
Meer informatie via Astrid van Rosmalen 010-5013762 – 06-36417204

Zomermarkt Willibrorduskerk

RHOON - De Willibrorduskerk Rhoon houdt op 28 augustus een zomermarkt. In de tuin achter de kerk wordt koffie met zelfgebakken taart geserveerd. Daarnaast zijn er allerlei snuisterijen te koop. 

Ontmoetingrestaurant gestart

ALBRANDSWAARD - Elke laatste vrijdag van de maand wordt in De Boekenstal een Ontmoetingsrestaurant gehouden. De eerstvolgende editie is op 27 augustus.
In Wijkcentrum Portland wordt elke tweede donderdag van de maand een Ontmoetingsrestaurant gehouden. De eerstvolgende editie is vandaag, 12 augustus. Aanmelden voor beide locaties kan via de receptie van Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. De maaltijd wordt drie dagen voorafgaand aan het diner besteld. Kosten 10 euro voor drie gangen en koffie/thee toe. De maaltijd dient contant te worden afgerekend bij binnenkomst. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Voortuin
rommelmarkt

POORTUGAAL - Na het succes van twee jaar geleden, wordt op zaterdag 11 september weer een voortuin-rommelmarkt gehouden in Poortugaal. Van 9.30 tot 16 uur is er markt in de voortuinen van de Warnaar, de Meeting en de Heuvel (1-11). Er worden dan tweedehands spulletjes aangeboden zoals huisraad, kleding, antiek en speelgoed.