Koffie voor mantelzorgers

ALBRANDSWAARD - Ontmoeten, ervaringen delen en kennis opdoen met andere mantelzorger? Dit kan tijdens de koffie-ochtend voor mantelzorgers.
Deze ochtenden zijn bedoeld als vorm van ontmoeting en om mantelzorgers een moment van adempauze te geven.
De koffie-ochtend is op maandag 16 augustus van 10 tot 12 uur in `t Boerderijtje, Werkersdijk 1 te Rhoon. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Voor vragen over mantelzorg, kan mencontact opnemen met steunpunt mantelzorg via 010-5018322 of mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl.

SV Poortugaal start nieuw seizoen

POORTUGAAL - Hoofdklasser sv Poortugaal is in de aanloop naar seizoen 21-22 gestart met haar oefenprogramma. Er zijn twee aantrekkelijke oefenwedstrijden thuis tegen Nieuwenhoorn op dinsdag 17 augustus en SHO op zaterdag 21 augustus.
Gelukkig zijn er nog maar een beperkt aantal corona restricties van kracht en mag er weer met publiek gespeeld worden. Iets waar heel veel voetballiefhebbers naar uitgekeken hebben.
Op het moment dat seizoen 20-21 werd stopgezet, was sv Poortugaal met een sterk debuut in de hoofdklasse bezig. Bestuur en technische commissie zijn dan ook zeer content dat ze deze spelersgroep bijna in zijn geheel hebben kunnen behouden voor dit komende seizoen.
De competitiestart voor het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op zaterdag 28 augustus, aanvang 14.30 uur. SV Poortugaal krijgt die middag het Utrechtse DHSC, de ploeg van oud international Wesley Sneijder, op bezoek.
Informatie over de aanschaf van kaarten voor deze wedstrijd is te vinden op de website van de vereniging:
www.svpoortugaal.nl