Yogalessen

ALBRANDSWAARD - Iedere donderdag zijn er yogalessen van 10 tot 11 uur in de locatie van Scouting Albrandswaard. Milde yogahoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen. Voor iedereen toegankelijk. Verplicht vooraf aanmelden. Losse les 10 euro. Strippenkaart 90 euro voor tien lessen, geldig 13 weken. Informatie en aanmelden: karin.noordzij@anima4ever.nl


Vaartocht

ALBRANDSWAARD - Lions Club Rhoon Oude Maas biedt samen met Welzijn Albrandswaard op 1 september 35 ouderen een mooie vaartocht aan op het rolstoel – en rollator toegankelijke schip De Zeeland https://www.dezeeland.com/het-schip/. 

In verband met corona kunnen er minder gasten mee dan in een normale situatie. Daarom is gekozen hiervoor vrijwilligers en deelnemers van de Telefooncirkel en de Handwerkclub Boekenstal mee te nemen. Deze reis werd al voorbereid in februari 2020, maar is door corona steeds uitgesteld. Vrijwilligers van Lions Club Rhoon Oude Maas en Welzijn Albrandswaard zijn aanwezig om de gasten bij te staan. Zij willen de ouderen een onvergetelijke dag bezorgen. De vaartocht vertrekt vanuit Puttershoek en is inclusief warme lunch. Welzijn Albrandswaard zet enkele AutoMaatjes in voor het vervoer naar Puttershoek en terug. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden. Als deze trip naar tevredenheid verloopt, wordt door de organisatie bekeken of het mogelijk is deze jaarlijks te herhalen.