Koffie

RHOON - In de Willibrorduskerk Rhoon worden koffieochtenden op iedere derde donderdag van de maand tussen 10 en 12 uur gehouden. Op 19 augustus is de eerste.

Op 30 september is een extra koffieochtend in verband met de ‘week tegen de eenzaamheid'.

Meer informatie via Astrid van Rosmalen 010-5013762 – 06-36417204

Zandzakjes voor Beweegtherapie

RHOON - Op 14 juli om 14 uur startte de handwerkclub voor het eerst in het Boerderijtje, Werkersdijk 1 in Rhoon. Deze club zat voorheen altijd in de Klepperwei, ze zijn dan ook heel blij met hun nieuwe onderkomen. De deelneemsters hadden elkaar lang niet gezien en gesproken en de sfeer was uitgelaten. De dames breien en haken normaal gesproken vooral, maar na overleg met ouderenadviseur Yvonne Schults van Welzijn Albrandswaard werd er een projectje tussendoor gedaan. Ze maakten 25 zandzakjes waarmee de beweegtherapie van Ger Meijdam in Gymzaal Poortugaal weer gewichtsoefeningen kan doen. Dit is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen clubjes. Handwerken en koffie drinken in Het boerderijtje op woensdagmiddag van 14 tot 16 uur.

Agenda

De agenda van Albrandswaard begint alweer wat voller te lopen. Hier en daar worden weer wat activiteiten georganiseerd en er staan diverse exposities in de planning. Help mee om de agenda zo actueel mogelijk te houden en mail agendapunten naar redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl. Bekijk de agenda via www.de
schakelalbrandswaard.nl.