Verbindingsweg A15 met A16 weekend dicht

REGIO - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 6 tot en met maandag 9 augustus onderhoudswerkzaamheden uit op knooppunt Ridderkerk-Zuid, op de verbindingsweg van de A15 richting Rotterdam met de A16 richting Breda. Weggebruikers moeten rekening houden met maximaal tien minuten extra reistijd.

Omleidingen wegverkeer
Vanuit Gorinchem – Alblasserdam: verkeer op de A15, richting Breda – Dordrecht, wordt omgeleid via de A15 richting Rotterdam-Zuid en keert bij knooppunt Ridderkerk-Noord.

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Buurtbus zoekt
chauffeurs

ALBRANDSWAARD - De buurtbus zoekt nieuwe chauffeurs voor buslijn 602 (Poortugaal - Portland). Wie op zoek is naar vrijwilligerswerk en van auto rijden houdt, kan het team komen versterken voor een paar uur per week. Het rooster wordt gemaakt in overleg. Mail naar busalbrandswaard@hotmail.com.

Wereldwinkel en TweedekansWinkel weer open

RHOON - De Wereldwinkel en de TweedekansWinkel aan de Julianastraat 36 gaan in augustus weer open vanaf dinsdag tot en met zaterdag.
Bij de Wereldwinkel zijn Fairtrade producten te koop. Zo zijn er leuke cadeautjes in allerlei prijsklasses. Deze artikelen zijn uniek omdat ze handgemaakt worden. De maker ontvangt een eerlijke prijs.

De netto-opbrengst van de TweedekansWinkel komt ten goede aan de Stichting Vrienden van Casa Lumina. Er is van alles te koop: glaswerk, servies, boeken keukenapparaten, DVD's, etc. Men kan ook kleine spullen brengen.