Positieve psychologie

BARENDRECHT - Elke vrouw die graag meer achtergrondinformatie wil hebben over het gedrag van mensen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe cursus ‘Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen’. Deze inspirerende cursus, bestaande uit acht bijeenkomsten, start op vrijdagochtend 13 augustus in Barendrecht.

Drs. Maja Jeffkins: “Het is een gezellige maar zeker ook een leerzame cursus waarin je veel inzicht en achtergrondinformatie krijgt in het denken en handelen van mensen.
Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Natuurlijk geef ik ook tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig.”
Een cursiste vertelt: “De cursussen die Maja geeft, zijn een aanrader om te volgen. Maja vertelt heel duidelijk en boeiend over psychologie. Je leert veel bij haar, maar het is tegelijkertijd ook altijd een gezellige. Ik kom altijd opgewekt thuis en de inzichten en tips zijn gemakkelijk toe te passen, zowel thuis als op mijn werk.”

De data waarop de cursus gehouden wordt, zijn: vrijdagochtend 13/8, 3/9, 17/9, 1/10, 15/10 van 10 tot 12 uur en 5/11, 19/11, 3/12 van 13 tot 15 uur in theater Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht.

De vergoeding om deel te nemen is 195 euro inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden of meer informatie via de assistente van Maja Jeffkins 010-2344554 of kijk op www.praktische
psychologie.nl