Schaatsen in de zomervakantie.
Schaatsen in de zomervakantie. Foto:

Snelcursus schaatsen in zomer

REGIO - Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt in de zomervakantie van 9 tot en met 20 augustus de DDD-snelcursus schaatsen op de Optisport Sportboulevard Dordrecht.

De deelnemers volgen de lessen bij de Dordtse kunstrijvereniging De Drechtsteden, een door de KNSB erkende vereniging voor talentontwikkeling. Na de snelcursus is het mogelijk gebruik te maken van een vervolgaanbod en na een gratis proefles in september in te stromen bij de wekelijkse lessen.
Tijdens de Dynamic Dordt Days (15e jaargang zomerschaatsen) is er een ruime keuzemogelijkheid in data om de DDD-snelcursus te volgen. De lessen zijn geschikt voor beginners en ook wie al kan schaatsen is welkom. Starten kan vanaf vier jaar. In deze cursus van 3 of 5 ochtenden leren de deelnemers basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Kosten
De prijs van de cursus: drie dagen (1 uur les) 37,50 euro en vijf dagen (1 uur les) 60 euro. Het dragen van kunstschaatsen verdient de voorkeur. Schaatsen zijn te huur bij de vereniging.

De Dordtse Kunstrijvereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor kinderen (vanaf 4 jaar), jeugd plus en volwassenen.

Inschrijven
De wekelijkste lessen starten na de zomervakantie in september. Inschrijven voor een gratis proefles en/of vier snuffellessen is nu al mogelijk.

www.ddd-kunstrijden.nl