Vervolg voorpagina

Renovatie 

RHOON - Na de zomervakantie willen de gemeenteleden vieren dat ze het Willibrorduskerkgebouw weer tot hun beschikking hebben. Tegelijkertijd willen ze dan ook de Stichting Vrienden van Sint Willibrord bedanken voor hun gulle gift, waarmee het nieuwe dak mogelijk gemaakt is.

Balkonbingo’s

ALBRANDSWAARD – Onderstaand een update van de geplande Balkonbingo’s van 1 tot 12 uur. Vrijdag 6 augustus bij Appartementencomplex Onyxlaan/Zonnesteen, Rhoon-Portland (bij slecht weer in Wijkcentrum Portland), Vrijdag 3 september aan de Emmastraat/Waalstraat Poortugaal. Woensdag 8 september in Hof van Portland, Rhoon-Portland (alleen toegankelijk voor bewoners) en Donderdag 16 september aan de Dorpsdijk Rhoon, Appartementen tegenover Seip (bij slecht weer in Het Lokaal).

Ontmoetingsbus

ALBRANDSWAARD - De Ontmoetingsbus (koffie drinken en bijpraten in de buitenlucht van 10 tot 12 uur) staat op 30 september bij de Tempel rotonde metro Poortugaal, Woensdag 6 oktober aan de Saffierlaan Rhoon-Portland en Donderdag 7 oktober in Essendaal Rhoon. Aanmelden is niet nodig, hier zijn geen kosten aan verbonden. Deze activiteit gaat alleen door bij droog weer.

Wielrenner gewond

POORTUGAAL - Dinsdag 20 juli botste een wielrenner tegen een lantaarnpaal op de Albrandswaardse dijk omdat hij omkeek naar een ander groep wielrenners dat bijna in botsing kwam met een auto. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.