Verhuizing RTV Albrandswaard

ALBRANDSWAARD – Aankomend weekend verhuist RTV Albrandswaard naar Het Huis van Albrandswaard. Hierdoor zijn er geen live-uitzendingen op de radio te horen. 

De vele vrijwilligers zullen druk bezig zijn om alle technische zaken goed te regelen en te installeren. De maand augustus zal gebruikt worden als werktijd in de studio en daardoor zijn er bijna geen rechtstreekse uitzendingen.
In het eerste weekend van september hopen de vrijwilligers weer present te zijn op de radio.

www.rtvalbrandswaard.com 


Samen op de Duofiets

De populaire duofiets is bedoeld voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, bijvoorbeeld door een beperking of door de leeftijd. Het bijzondere van de duofiets is dat men gewoon naast elkaar kan zitten als bestuurder en bijrijder. Zo kunnen mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, toch samen met een fietsmaatje op pad.

Helaas maakte de coronacrisis abrupt een einde aan het gezamenlijk fietsen met de populaire duofiets in Albrandswaard. Het afstand houden was eigenlijk de grootste boosdoener om het bijzondere voertuig niet meer te gebruiken. Gelukkig is het door de versoepelingen van de coronamaatregelingen weer mogelijk om op pad te gaan met de duofiets. Bestuurders met bijrijders kunnen weer samen de weg op. Hopelijk gaan velen er gebruik van maken.

Meer informatie over de duofiets of als fietsvrijwilliger aan de slag? Neem dan contact op met Merel van Steenbergen van Welzijn Albrandswaard via 010-5018322 of m.vansteenbergen@welzijnal
brandswaard.nl.