Tweedehandsmarkt

ALBRANDSWAARD - Voor het eerst organiseert Welzijn Albrandswaard in Albrandswaard zaterdag 24 juli van 10 to 16 uur een Openlucht Tweedehandsmarkt/Voortuinverkoop in Albrandswaard. Tijdens dit corona-proof evenement bieden inwoners vóór hun huis tweedehands spullen te koop of te geef aan. Geïnteresseerden kunnen door heel Albrandswaard op zwerftocht tussen de verschillende aanbieders. Alle deelnemers worden door Welzijn Albrandswaard op een plattegrond gezet zodat de locaties kunnen worden bezocht, liefst te voet of met de fiets. De eerste tien aanbieders zijn al bekend. In principe mag er van alles worden aangeboden, zolang het legaal is, zoals huishoudelijke spullen, planten & stekjes en zelfgemaakt producten zoals kaarten, jam, of koekjes. De deelnemers kunnen de opbrengst van hun verkopen zelf houden of doneren aan hun favoriete goede doel. Denk hierbij ook een aan lokale verenigingen, zij kunnen steun goed gebruiken. Mensen die willen meedoen als aanbieder van tweedehands spullen kunnen zich tot en met 15 juli inschrijven via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322 of per e-mail aan y.schults@welzijnalbrandswaard.nl, daarna wordt de route opgesteld. Deze komt online op de website www.welzijnalbrandswaard.nl en de Facebook pagina van Welzijn Albrandswaard en ligt in wijkcentra Boekenstal Poortugaal, Wijkcentrum Portland en Het Boerderijtje. Hij is ook beschikbaar bij de receptie van Welzijn Albrandswaard op hun nieuwe locatie in het Huis van Albrandswaard, Stationsstraat 10 in Rhoon.


50 Plus Club Modeshow en meer leuks

PORTLAND - Vanaf 6 juli zijn 50 Plussers die zin hebben in een gezellige ochtend elke dinsdag van 10 tot 12 uur weer welkom in Wijkcentrum Portland bij de 50Plus en Meer Club. Ze zijn gestart met koffie drinken en bijpraten, maar de drie dames die dit begeleiden zijn alweer volop aan het nadenken over andere activiteiten.
Zo is er 20 juli een modeshow met uitverkoop van Gregor Hoffmans van Hoffmans Mode in Wijkcentrum Portland en wordt 27 juli weer bingo gespeeld.