Zomerstop voor BAR TV

BAR TV heeft de afgelopen anderhalf jaar wekelijks een regiojournaal gemaakt voor de websites en social media kanalen van BAR Lokale Media, de uitgever van deze krant.
De zomervakantie staat voor de deur. Dit moment gebruiken we om weer frisse ideeën te ontwikkelen voor na de vakantie.
BAR TV is in maart 2020 ontwikkeld als doel een extra nieuws kanaal te realiseren, naast de bestaande print en online versies van BAR Lokale Media (De Combinatie en De Schakel). Schinkelshoek Communicatie en Online Beeldvorming waren betrokken bij de start dit nieuwsplatform. Op termijn zal de productie volledig door de mensen van BAR Lokale Media worden verzorgd.
In april is de eerste stap naar zelfstandigheid gezet en heeft Schinkelshoek Communicatie haar taken aan BAR Lokale Media overgedragen. Met ingang van 1 september zal ook Online Beeldvorming haar taken overdragen. Vanaf deze dag zal BAR TV als productiebedrijf verder gaan. Wekelijks zullen er meer nieuws video's worden gemaakt die aansluiten bij artikelen in de krant. Ze zijn te bekijken door het scannen van een QR-code die bij het artikel wordt geplaatst. Tevens zijn de video's terug te kijken via de uploads in het Youtube kanaal van BAR TV en de website www.barlokalemedia.nl