Buitenexpositie

RHOON - Vanaf juli 2021 worden in de tuin van Fleur Groenendijk en Margreet Leenders acht kunstwerken geëxposeerd van beeldend kunstenaars Joep van Lieshout, Pim Palsgraaf en Sander Buijk. Bovendien zijn ook nog twee werken van Herman Lamers (die in 2020 in de tuin exposeerde) te bezichtigen. 

De opening van de expositie is op zondag 25 juli van 15 tot 18 uur. 

Aanmelden voor deze opening kan via fg@pg2.nl. Na aanmelding ontvangt men meer details over de expositie.

Meer informatie op www.gb5.nl.

Geen metro in Rhoon en Poortugaal

ALBRANDSWAARD - Vanaf zaterdag 17 juli tot en met vrijdag 13 augustus worden er op de metrolijn werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor rijden er geen metro’s tussen station Slinge, Rhoon, Poortugaal en Tussenwater. De vervallen haltes zijn Rhoon en Poortugaal.

Er wordt een pendelbus (709) ingezet in beide richtingen tussen de stations. 

Garageverkoop in Werckershoeve

RHOON - Zaterdag 17 juli vindt de tweede garagesale plaats in de schuur van de Werckershoeve, de monumentale boerderij in het centrum van Rhoon. Na het succes van 2019 werd vorig jaar al gezocht naar een geschikte datum, maar de coronamaatregelen verhinderden een tweede verkoop. Dit jaar is het wel mogelijk en kan er naar hartenlust worden gesnuffeld tussen curiosa, kleding, speelgoed en meer. Er is een looproute waarbij 1,5 meter afstand gehouden kan worden. De verkoop vindt plaats aan de Werkersdijk 25, van 10 tot 16 uur.