Opening nieuw kantoor Argos Thuiszorg

ALBRANDSWAARD - Door de aanstaande sloop en nieuwbouw van Klepperwei in Rhoon heeft Argos Thuiszorg een nieuw onderkomen gevonden in De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. De feestelijke opening was op donderdag 1 juli. Manager Bedrijfsvoering Mariƫlle Spoelstra sprak het team toe en wenste het team veel succes en werkplezier in het nieuwe pand.
Teamleider Argos Thuiszorg Albrandswaard Arjan de Bruijn liet weten blij te zijn met de nieuwe locatie, die goed bereikbaar is voor de medewerkers en midden in de wijk ligt.

Wijkverpleegkundige Anja Gokke knipte het lint door, waarmee het pand officieel is geopend.

Het team van Argos Thuiszorg is telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur via 06-25014966.

AutoMaatje gebruik neemt gestaag toe

ALBRANDSWAARD - AutoMaatje rijdt weer als vanouds iedereen overal naar toe. Dit tot grote opluchting van de passagiers, maar ook van de AutoMaatje chauffeurs, die het de afgelopen corona-periode maar stil vonden wat betreft het aantal ritten. Gelukkig ziet Welzijn Albrandswaard een toename van het aantal ritten, niet alleen naar ziekenhuizen die wat in te halen hebben, maar ook weer naar gezellige bestemmingen. AutoMaatje Albrandswaard rijdt minder mobiele plaatsgenoten graag van A naar B tegen een vergoeding van 30 cent per kilometer. Om een rit te boeken belt men twee werkdagen of langer van tevoren naar 010-5018322 om een rit aan te vragen.

ToZo 5

ALBRANDSWAARD - Om ondernemers te steunen is de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers verlengd tot en met september (Tozo 5). Hiermee kunnen ondernemers een uitkering voor levensonderhoud en/of een lening voor bedrijfskapitaal aanvragen. Kijk voor alle informatie en voorwaarden voor op https://bit.ly/3qKZZC2