De kinderen reden in een versierde kar door het dorp.
De kinderen reden in een versierde kar door het dorp. Foto:

Zomerfeest op de Julianaschool

RHOON – Op de Julianaschool werd op donderdag 1 juli het Zomerfeest gevierd. Gelukkig kon het, op een paar kleine aanpassingen na, volledig ouderwets gevierd worden. En het was een feest!
De dag stond helemaal in het teken van het thema ‘In het kasteel’, waarover in de kleuterklassen al een aantal weken gewerkt wordt. De hele dag liepen er prachtig aangeklede ridders en jonkvrouwen rond op school.
De dag begon met een welkom van ridder Roderik en jonkvrouw Madeleine. De kinderen hebben ouderwets met wol prachtige armbandjes gemaakt, ze hebben genoten van een optreden van goochelaar Jannes, heerlijke pannenkoeken gegeten, gedanst op de prachtige muziek en als kers op de taart een rondje gereden op de versierde kar door het dorp.


Politieman overleden in Rotterdam

REGIO - Een 47-jarige motorrijder van de politie Rotterdam is woensdagochtend bij op de Waalhavenweg in Rotterdam om het leven gekomen. De vrachtwagen waarmee de motor in aanrijding was gekomen, was doorgereden. Door informatie van getuigen en camerabeelden kreeg de politie zicht op het voertuig en werd de vrachtwagen opgespoord en een 45-jarige man aangehouden.