Helmi Geeve uit Rhoon lanceerde haar boek.
Helmi Geeve uit Rhoon lanceerde haar boek. Foto:

Boeklancering

RHOON - De Rhoonse ondernemer Helmi Geeve van het bedrijf Rep en Roer Crisis- en Reputatiemanagement, heeft deze week een boek op de markt gebracht. Het boek gaat over regie pakken op je loopbaan. Ze reikte afgelopen woensdagmiddag het eerste exemplaar uit bij restaurant Abel aan Erasmus Universiteit professor Jan Rotmans.

The Brand Me by Rep en Roer is het label binnen Rep en Roer dat zich richt op het versterken van het personal brand en het image van professionals, leiders en teams. Met behulp van workshops, trainingen en coaching leert Helmi ze zichtbaarder worden voor hun omgeving en duidelijk en helder hun toegevoegde waarde aantonen doordat ze beter weten waar ze voor staan en gaan.
In het boek staat haar eigen verhaal én de verhalen van boegbeelden, zoals Saskia Belleman, Janice Deul, Maurits Groen, Ton Heerts, die ze interviewde voor het boek. Stuk voor stuk bijzondere mensen met een missie en lef, waaronder dienende leiders die niks meer en niks minder willen dan de wereld een beetje mooier maken.

,,Het boek helpt je als professional de regie op je loopbaan te pakken en daarmee je werkgeluk te vergroten. Het is een praktisch boek met inspirerende verhalen, inzichten en oefeningen om mee aan de slag te gaan zodat je de mentaliteit van ‘ze zien wel hoe goed ik ben' in de ijskast kan zetten, want daarmee kom je er niet.” https://thebrandme.nl/brandmeboek