Tweedehandsmarkt

ALBRANDSWAARD - Welzijn Albrandswaard organiseert samen met een paar betrokken inwoners uit Rhoon zaterdag 24 juli van 10 tot 16 uur een Openlucht Tweedehandsmarkt/Voortuinverkoop in Albrandswaard.

Tijdens dit corona-proof evenement bieden inwoners vóór hun huis tweedehands spullen te koop of te geef aan. Geïnteresseerden kunnen door heel Albrandswaard op zwerftocht tussen de verschillende aanbieders. Alle deelnemers worden door Welzijn Albrandswaard op een plattegrond gezet zodat de locaties kunnen worden bezocht, liefst te voet of met de fiets. De deelnemers kunnen de opbrengst van hun verkopen zelf houden of doneren aan hun favoriete goede doel. Denk hierbij ook aan lokale verenigingen.

Inschrijven
Inschrijven voor 15 juli via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322 of via y.schults@welzijnalbrandswaard.nl. De route kan men vinden op www.welzijnalbrandswaard.nl en de Facebookpagina van Welzijn Albrandswaard en ligt in wijkcentra Boekenstal Poortugaal, Wijkcentrum Portland en Het Boerderijtje en bij de receptie van SWA in het Huis van Albrandswaard.


Talent Stage 

BARENDRECHT – In theater Het Kruispunt staat dit najaar weer Talent Stage op het programma. De voorrondes zijn dit keer via een ingezonden filmpje. Er wordt gezocht naar jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud met een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word of illusie.

Voor wie wil deelnemen, maar het lastig vindt om een filmpje op te nemen, is en nu hulp van de organisatie. Op woensdag 14 juli staat de camera van Jongerenwerk klaar om de act vast te leggen. De opgenomen act wordt beoordeeld door een professionele jury. In september horen de deelnemers of ze doorgaan naar de finale op 2 oktober. De eerste prijs wint 250 euro, de tweede 175 euro en de derde 100 euro.

Vooraf aanmelden via: WhatsApp 06-57060762 of e-mail
k.bolink@kijkopwelzijn.nl

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.hetkruis
punt.nl/talentstage