Joop van der Hor in Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD – Schrijver en columnist Joop van der Hor is op zondag 4 juli te gast in het radioprogramma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard.

De presentatoren Hetty Landman en Piet Vermeulen praten in het tweede uur, van 13 tot 14 uur, met Joop van der Hor over zijn hobby’s, zijn passie en over het schrijven. Aansluitend laat hij voor de eerste keer zijn maandelijkse column horen. Vanaf september heeft Joop dan elke maand bij RTV Albrandswaard een gesproken column.

In het eerste uur, van 12 tot 13 uur, is er een terugblik op de overhandiging van het derde Rolf boek aan de burgemeester en kinderburgemeester van Albrandswaard. Verder is er aandacht voor de regio en lokale actualiteit en kan men genieten van zomerse muziek. Het programma wordt van 22 tot 24 uur herhaald.

www.rtvalbrandswaard.com


De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend radioprogramma van RTV Albrandswaard waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. 

Maandag 5 juli van 20 tot 21 uur ontvangt Jos Wim Gé Warnaar. Wim is inmiddels gepensioneerd, maar zit absoluut niet stil. Eén van zijn nog vele activiteiten is de verzorging van de pr van de Stichting Kasteel van Rhoon. Deze stichting houdt samen met Restaurant Kasteel van Rhoon op 11 en 18 juli weer het Open Podium. Tijdens dit evenement kunnen lokale talenten (ook uit de regio) zich presenteren en profileren. Wim komt er alles over vertellen.

Aan de telefoon Tonia Ruybroek, de directeur-bestuurder van Stichting Welzijn Albrandswaard. Zij vertelt het laatste nieuws van en over SWA

Van 21 tot 22 uur is Erwin de Jongh te gast. Erwin was de afgelopen tien jaar de presentator van De Stand op Maandag. Omdat het vanavond de laatste uitzending van dit seizoen is én tevens de laatste vanuit de oude studio, heeft Jos hem uitgenodigd. Tien jaar terugkijken dus binnen zestig minuten. 

De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert- Jan Verhoef.

www.rtvalbrandswaard.com