De Mandenmaker is versierd. (foto: Gerold Ketting)
De Mandenmaker is versierd. (foto: Gerold Ketting) Foto:

Mandenmaker steunt Oranje

POORTUGAAL – Oranje had tijdens de wedstrijd tegen Noord-Macedonië in ieder geval de steun van de bewoners van de Mandenmaker in Poortugaal. De straat was, zoals tijdens ieder toernooi waar Oranje aan meedoet, versierd met oranje vlaggen.
Ook van verschillende andere straten kwamen foto's binnen. Waarvoor dank! Als Oranje de achtste finale overleeft, dan zijn we natuurlijkbenieuwd naar jullie foto's. Stuur ze naar: redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl.


Digitale IJE-slotmeeting

REGIO - Er zijn verdere versoepelingen op komst, maar het IJE-koor kan nog geen fysieke slotmeeting organiseren. Vandaar dat ook deze meeting op zondag 27 juni om 17 uur digitaal te bekijken en te beluisteren zal zijn via het YouTube-kanaal van het koor. Het thema van deze meeting is ‘Ik bouw op U’ en dominee Bert de Wit is de spreker. “We willen met elkaar nadenken over allerlei veranderingen waar we in ons leven mee te maken hebben. Niets is vanzelfsprekend, dat blijkt ook uit de afgelopen tijd waarin we met beperkende maatregelen te maken hadden. God verandert gelukkig niet, Zijn plan staat vast. Daar mogen we op vertrouwen en op bouwen”, kondigt het koor aan.