Mantelzorg en dementie

ALBRANDSWAARD – Mensen die voor een naaste met dementie zorgen zijn welkom bij de contactgroep ‘Vergeet me niet’. Deze contactgroep wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Albrandswaard Mantelzorg. Deze bijeenkomsten van de groep zijn bedoeld om met elkaar informatie en tips uit te wisselen, tenslotte is iedere mantelzorger ervaringsdeskundig. Het kan steun geven om ervaringen en gevoelens te delen met lotgenoten en geeft een moment van herkenning en erkenning.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 1 juli van 13.15 uur tot 15.15 uur in Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 te Poortugaal.

Neem voor vragen en informatie contact op met Heleen Visser, Consulent Mantelzorg, 010-5018322 of mantelzorg@
welzijnalbrandswaard.nl.

Leo Heezen naar
Buijtenland

ALBRANDSWAARD – Leo Heezen is toegetreden tot het bestuur van de Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon. Hij neemt hierbij de rol van Michiel Houtzagers van het Zuid-Hollands Landschap over.
Leo Heezen groeide op tussen de grienden en zijn geboortehuis staat in de Zegenpolder. Als voorzitter van de vereniging De Carnisse Grienden was hij vanaf het begin betrokken bij het formuleren van het Streefbeeld en het opzetten van de gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon.

Steevast op Zondag

ALBRANSDSWAARD - In het programma Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard zijn zondag 27 juni verschillende onderwerpen te horen.
In het eerste uur, van 12 tot 13 uur, is er aandacht voor de plaatsing van de borden van de Rolfroute in de gemeente Barendrecht.
Van 13 tot 14 uur een gesprek met Rosita The, de directeur van milieudienst DCMR.