INGEZONDEN

Eindelijk!

Alsof de natuur even op ons heeft gewacht om samen op te bloeien. Iedereen is vrolijk, heeft zin in feest en het leven krijgt weer kleur

Als hovenier kon ik gewoon doorgaan Afstand houden? Geen probleem!
Mensen maakten tuin en thuis gezellig en de vraag om hulp daarbij verdubbelde.
Een liesbreuk bezorgde een paar maanden stress, maar ondertussen weer helemaal hersteld.
Financieel ging alles het wel goed, als je het met ondernemers uit de horeca vergelijkt.Ook aannemers of leveranciers van mondkapjes hebben financieel weinig klagen maar de verschillen zijn soms wel héél erg groot!
Daarom ga ik gewoon wat vaker uit eten en stop vrijdagmiddag wat eerder voor een borrel om op mijn eigen(wijze) manier de lokale horeca te ondersteunen. Ook plan ik vaker tijd in om mensen te helpen die hun tuin zelf niet meer bij kunnen houden. Dat doe ik niet alleen, mijn gezin, familie, vrienden en geweldige vrijwilligers steunen me daarbij.

Het leven is eigenlijk net een tuin;
Je kunt iedereen aan de kant schuiven en een beschutte tuin alleen voor jezelf aan (laten) leggen. Maar als je er geen aandacht aan schenkt, krijgt het onkruid snel de overhand en blijft er weinig te genieten over.Je kunt ook sámen werken, iedereen draagt zijn steentje bij aan de gezamenlijke tuin. Door alle aandacht groeit en bloeit er zoiets moois, dat onkruid geen kans meer krijgt.

Laten we zorgen dat iedereen deze tijd snel vergeet en een tuinfeest geven waarbij het normaal wordt om iemand te helpen die het niet zo goed getroffen heeft als jou.
Het nieuwe normaal...

Wim Broekzitter


INGEZONDEN

Stola verloren

Verloren een driehoekige zwarte wollen gebreide Bijenkorf stola op woensdagmiddag 9 juni op het traject Tijsjesdijk, Gaarde, Ghijseland. Heel graag bellen svp op nr 06-10222564.