Zwerfvuilactie in de polder van Rhoon

RHOON - Albrandswaard Ruimt Op houdt op 26 juni een opschoonactie. Dit keer in de polder van Rhoon. Vrijwilligers gaan dan op de fiets of lopend in groepen door de polder en ruimen al het afval op dat ze tegenkomen.
Ze verzamelen om 12.45 uur bij De Buytenhof in Rhoon (Rijsdijk 98). Hier krijgt iedereen een knijper, handschoenen en een vuilniszak. Vervolgens gaan ze om 13 uur de polder in. Rond 16 uur wordt de actie afgesloten bij De Buytenhof.
Meer informatie en aanmelden via Antonio González antoniovandeuzen@hotmail.com.

Expositie

POORTUGAAL - Op zaterdag 10 en zondag 11 juli wordt er een expositie gehouden in Poortugaal. Gerda van der Heijden toont keramiek en brons, Marjan Warnaar – Schop haar sieraden en Maarten van Lenteren ook keramiek. Bezoek de expositie aan de Willem Alexanderlaan 18 in Poortugaal tussen 12 en 17 uur.

Circus

RHOON - Deze zomer op 21 en 22 juli komt circus Snor weer naar de Buytenhof. Er is een actief buitenprogramma voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, vol circuslessen, spelletjes en verwondering. Het programma is van 10 tot 12 uur of van 13 tot 15 uur. Er is plek voor 45 kinderen. Toegang 9 euro per kind. Meer informatie via info@circussnor.nl.

Agenda

De agenda van De Schakel Albrandswaard begint alweer wat voller te lopen. Hier en daar worden weer wat activiteiten georganiseerd en er staan diverse exposities in de planning. Help mee om de agenda zo actueel mogelijk te houden en mail agendapunten naar redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl. Bekijk de agenda via www.deschakelalbrandswaard.nl.