De meisjes waren dolblij met deze verassing.
De meisjes waren dolblij met deze verassing. Foto:

Wens in vervulling

RHOON - Afgelopen week mocht Stichting Wens & Go een gezin uit Rhoon verrassen.
De meiden, jonge mantelzorgers, die Adventure City heel hoog op hun wensenlijst hadden staan, waren dolblij met deze verrassing. Er werd gejuicht en geknuffeld. Met dank aan Adventure City Rotterdam voor de gratis toegangskaarten. De jongste twijfelde nog of ze niet liever naar de Mac ging en dankzij de sponsors (o.a. Deltaport Donatiefonds) konden ze ook die wens in vervulling laten gaan. Met wat lekkers voor onderweg en een bloemetje gesponsord door MCD Rhoon supermarkt, heeft Wens & Go dit gezin een complete dag zonder zorgen kunnen aanbieden.

Lichtpuntje
Dit gezin kan wel even een lichtpuntje gebruiken. Als ZZP-er arbeidsongeschikt worden, geen uitkering krijgen omdat de zeldzame ziekte niet erkend wordt en vervolgens al zestien maanden zonder basisinkomen moeten rondkomen waarvan het einde nog niet in zicht is, zorgt voor veel zorgen.

Veel steun
Gelukkig ervaart dit gezin veel steun van mooie mensen om zich heen en ze hopen dat als ze ooit uit deze ellende komen, ze ook anderen kunnen helpen.

Informatie
Iemand uit Barendrecht, Albrandswaard of Charlois in het zonnetje zetten? Meer informatie over Stichting Wens & Go via Facebook en Instagram. Of bel naar tel 06-38386532