Selectie WCR

RHOON - Na twee seizoenen met een heel abrupt einde in verband met het COVID-19 verhaal, is WCR al een poosje bezig de selectie weer op sterkte te brengen.
De afgelopen twee seizoenen stond er een fantastische spelersgroep, dat zal het komend seizoen niet anders zijn. Toch heeft het coronavirus zijn tol geëist in alle gelederen van elke club, zo ook bij WCR. Bij de vrijwilligers, lagere elftallen en ook bij de selectie zijn er wat mensen die gaan stoppen. Na een evaluatie met de technische staf is besloten de groep van 43 spelers terug te brengen naar 36, zodat alle spelers na deze lange tijd zonder voetbal, meer aan voetballen toekomen. Bij de groep van het eerste elftal stoppen vijf spelers. Nick Sol en Nick Groenenboom stoppen in verband met werk. Roger Geerling gaat bij Barendrecht in een lager elftal voetballen, Kevin Franscois en Rens Waalboer gaan voetballen in zaterdag drie van de club. Ook bij de groep van het 2e stoppen enkele spelers.
De club is zeer blij te melden dat Jeffrey van Veen, ex zondag 1 en afgelopen seizoen spelend bij Charlois, terugkomt naar WCR. Hij kan op de gehele linker kant worden ingezet, maar de voorkeur gaat uit naar links voorin.

Na een jaartje te zijn weg geweest sluit ook Nick de Vries weer aan, hij komt over van sv Poortugaal. Van Rijsoord onder 19 jaar komen Sam Verduyn en Philip Groen, deze twee talentvolle spelers gaan voor het eerst in de selectie spelen. Ook van sv Poortugaal komt Yanick van de Waal die aansluit bij zijn vroegere teammaten, waar hij in de jeugd al mee samenspeelde. Voorts zijn er nog gesprekken met enkele andere spelers die zo spoedig mogelijk uitsluitsel gaan geven, zodat er op 15 juni een goede selectie staat die hopelijk eindelijk weer kan gaan voetballen.

Dit alles zal onder leiding staan van de dezelfde technische en medische staf die WCR trouw blijven.