Waterwandeling 245 gedownload

RHOON - Hoewel de weersomstandigheden niet optimaal waren, kan Stichting Kasteel van Rhoon toch van een geslaagde Dag van het Kasteel spreken. De app van de water wandeling rondom het kasteel van Rhoon is op Tweede Pinksterdag 245 keer gedownload/bekeken op de site van de Dag van het Kasteel.
De wandeling blijft ook beschikbaar in de app – meer info daarover en ook over de virtuele rondleidingen vindt men op www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda

Dag van het Kasteel 2022 op 6 juni, staat in het teken van het Rampjaar 1672, komend jaar 350 jaar geleden. Hiermee sluit Dag van het Kasteel aan bij de jubileumactiviteiten die in 2022 op het programma staan.

Weer overal naar toe met AutoMaatje

ALBRANDSWAARD - Vanaf 1 juni staan alle 18 chauffeurs van AutoMaatje Albrandswaard weer volledig ter beschikking van hun minder mobiele plaatsgenoten. Ze mogen hen dan weer naar alle bestemmingen in Nederland brengen. Wel blijven mondkapjes voor zowel chauffeur als passagier verplicht en neemt de passagier indien fysiek mogelijk schuin achter de chauffeur plaats.
Reserveren van een AutoMaatje kan minimaal twee werkdagen van tevoren, liefst eerder, via de receptie van SWA, 010-5018322. Bellen op werkdagen tussen 9 en 12 uur ‘s ochtends. De vrijwilligers gaan op zoek naar een beschikbare chauffeur. Als het is gelukt, wordt men teruggebeld met de naam van de chauffeur en een schatting van de ritprijs. Een rit kost 30 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten ter plaatse. De meter begint te lopen voor de deur van de chauffeur.