RTV Albrandswaard

Infomagazine
ALBRANDSWAARD – Presentator Kees Spronk praat zaterdag 29 mei in Info Magazine tussen 10 en 12 uur met Marieke van der Helm van Het Terphuis, de zorgboerderij in Poortugaal. Ook Erna Noordijk van de Zorgnijverij uit Barendrecht is te gast. Beide dames vertellen over hun samenwerking en wat er allemaal mogelijk is voor de jongeren op hun locaties.

Steevast op Zondag
Nelleke van der Schee en Jan Jongerius praten zondag 30 mei in Steevast op Zondag tussen 12 en 13 uur met Naturalis bioloog Auke-Florian Hiemstra. Het gesprek gaat over zijn onderzoek naar het gedrag van de meerkoeten, die nesten bouwen van plastic afval. Daarna praten zij met Joris Lutz, acteur en duizendpoot.
Van 13 tot 14 uur wordt de luisteraar bijgepraat door de ANWB over wat voor vakanties er allemaal weer mogelijk zijn. En als laatste een gesprek met Frans Fox, de directeur van het Belasting en Douane Museum.

De Stand op Maandag
Jos Vis ontvangt maandag 31 mei bij het radioprogramma ‘De stand op Maandag' twee gasten. Van 20 tot 21 uur is Martin van de Grind te gast.
Martin is vanaf september 2019 de voorzitter van sv WCR. Daarvoor was hij zes jaar vicevoorzitter. Onder zijn voorzitterschap is de vereniging gestopt met prestatief zondagvoetbal en is het nu een ambitieuze zaterdagvereniging geworden. Na een jaar, waarin er nauwelijks is gevoetbald staat de club voor grote uitdagingen. Bijvoorbeeld het 75-jarige jubileumfeest en de verhuizing naar een nieuw sportcomplex.
Van 21 tot 22 uur zijn Petra van Emmerik en Sylvana Stierman te gast. Petra en Sylvana zijn respectievelijk voorzitter en hoofd technische commissie bij E&S Turnsport Rhoon. De vereniging heeft maar liefst vijf verschillende disciplines.

www.rtvalbrandswaard.com