Men kan boeken lenen op meenemen uit een minbieb.
Men kan boeken lenen op meenemen uit een minbieb. Foto:

De Schakel actueel

Volg De Schakel ook op Instagram en facebook. Lees de laatste nieuwsberichten via www.deschakelalbrandswaard.nl en mail tips en persberichten door naar redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl.
Foto's zijn welkom, maar kunnen niet altijd geplaatst worden.
Iedere vrijdag op onze online-kanalen kan met de nieuwste aflevering van BAR tv bekijken met nieuws uit de BAR gemeentes.


Minibieb route online

ALBRANDSWAARD - Een aantal weken geleden deed Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard (SGA) een oproep aan gebruikers van hun eigen 20 Minibiebs en overige particuliere bezitters van Minibiebs in Albrandswaard. Doel was om toestemming te krijgen voor vermelding van hun adres in een route langs alle Albrandswaardse Minibiebs. Velen gaven toestemming om hun adres op te nemen. De route staat dan ook vanaf deze week online op https://gemeenschapsfonds-albrandswaard.nl en de Facebook-pagina van SGA. Echter, er komen nog steeds goedkeuringen binnen, dus de route blijft voorlopig in ontwikkeling. Wie ook een Minibieb in de tuin heeft, kan dit doorgeven aan Yvonne Schults via gemeenschapsfonds@gmail.com.