Marianne Kleinjan-van Driel nam de cheque in ontvangst van Martijn van Dommele.
Marianne Kleinjan-van Driel nam de cheque in ontvangst van Martijn van Dommele. Foto:

Proost op Villa STOER

ALBRANDSWAARD - Tweemaal werd het evenement Blend, georganiseerd door de Ronde Tafel in Rhoon, uitgesteld vanwege corona. Het goede doel van die avond zou Villa STOER zijn. De Ronde Tafel wilde toch alvast iets organiseren voor Villa STOER en heeft een wijnactie op touw gezet. Er is gebleken dat er veel geproost is op Villa STOER, want de Ronde Tafel heeft een bedrag van 3.154 euro opgehaald.

Villa STOER is een ouderinitiatief in Albrandswaard voor een zorgwoning voor zestien jongelui met een verstandelijke (en eventueel lichamelijke beperking). Deze woning wordt gevestigd in Rhoon of Poortugaal. Door deze bijdrage wordt een behoorlijk steentje bijgedragen aan het bouwen van Villa STOER! De toekomstige bewoners Ami, Jordy, Juliette, Kayleigh, Linde, Lisanne, Namara, Nancy, Sven en Thomas bedanken de Ronde Tafel voor het organiseren van de wijnactie.
Er wordt reikhalzend uitgekeken naar ‘Blend’ op zaterdag 6 november in Abel te Rhoon.

De cheque werd overhandigd door Martijn van Dommele van de Ronde Tafel Rhoon aan Marianne Kleinjan-van Driel, voorzitter van Stichting Villa STOER.