Mevrouw Verzijl is vrijwilliger bij SWA en een van de maakster.
Mevrouw Verzijl is vrijwilliger bij SWA en een van de maakster. Foto:

Leuk voor jong en oud

ALBRANDSWAARD – Maprosa en de Buurtsportcoach Albrandswaard houden op woensdag 26 mei twee toernooien voor jong en oud. Deelname is gratis.
Er is een pétanquetoernooi voor ouderen vanaf 66 jaar. Er worden tweetallen gevormd en de deelnemers mogen zelf bepalen met wie zij samen willen spelen.
Voor jongeren van 7 tot 12 jaar is er een voetbaltoernooi. Deze teams zullen in 5-tallen worden gevormd en mogen ook zelf kiezen met wie zij samen willen spelen.
Aanmelden via Maprosanl@gmail.com of maak een account aan via de website www.Maprosa.org.


Troostdekentje actie

ALBRANDSWAARD - Afgelopen maanden hebben zo'n vijftien dames gebreid en gehaakt voor Troostdekentje. Stichting Welzijn Albrandswaard coördineerde deze actie, die eind april is gestopt. Op 12 april en 14 mei heeft SWA de prachtige dekens en aandoenlijke knuffels naar Troostdekentje Alblasserdam gebracht en naar Alkmaar verstuurd. Inmiddels zijn er van de eerste lading al veel spullen gebracht naar (premature) kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, diverse Ronald McDonald Huizen in Nederland en lokale stichtingen voor kinderen die het moeilijk hebben.