De deelnemers zaten op veilige afstand op het mooie terras op de eerste verdieping.
De deelnemers zaten op veilige afstand op het mooie terras op de eerste verdieping. Foto:

Iedereen prijs bij balkonbingo

POORTUGAAL - Op 12 mei sleepten medewerkers van Ouderenwerk en Buurtsportcoach van SWA allerlei spullen het appartementencomplex aan de Sleedoorn in Poortugaal binnen. Allereerst de bingomolen, bestemd voor de Balkonbingo die daar van 10 tot -12 uur gehouden werd. Natuurlijk een tas met leuke prijzen, koffie, thee en koekjes.

De deelnemers zaten op veilige afstand op het mooie terras op de eerste verdieping, waar de zon naar mate de ochtend vorderde steeds verder op scheen. Tijdens de drie rondes speelden de ouderen fanatiek mee. Ze wonnen mooie prijzen en gaven op het laatst zelfs prijzen weg aan mensen die niets hadden gewonnen. Zo ging iedereen toch met een leuke prijs naar huis.

Nog meer bingo
In juni, juli en augustus staan nog enkele balkon- of buitenactiviteiten in de planning: 6 augustus Balkonbingo aan de Onyxlaan in Portland, Balkon in Beweging 4 juni Hof van Portland, 8 juni Emmastraat/Waalstraat, Poortugaal en 11 juni Tweespan/Vierspan, Rhoon.
Deze activiteiten zijn allen bedoeld voor de bewoners van deze wooncomplexen. De Ontmoetingsbus daarentegen is voor iedereen en staat op 23 juni in het Bakkerspark, Portland, 8 juli in het Parkje F. van der Poest Clementlaan, Poortugaal en 16 juli bij Service Wooncentrum Ghijseland, Rhoon. Uiteraard geldt voor alle activiteiten dat het wel droog moet zijn en dat er geen belemmeringen zijn wat betreft RIVM regels.

Meer informatie
Bel voor meer informatie SWA 010-5018322.