Vragen over toeslagenaffaire

ALBRANDSWAARD – Gemeenteraadslid Frans van Zaalen (fractie FRANS) wil weten of ook in Albrandswaard slachtoffers van de toeslagenaffaire door de gemeente geholpen kunnen worden.
De gemeente Rotterdam heeft besloten om zelf de schulden af te gaan lossen. Daarmee komt zij de gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire tegemoet.
Frans van Zaalen heeft vragen gesteld aan het college van B&W hoe de situatie in Albrandswaard is gesteld. Zo wil hij allereerst weten of en hoeveel slachtoffers van de toeslagenaffaire woonachtig zijn in Albrandswaard. De vervolgvragen moeten een duidelijker beeld geven van hoe groot de omvang ervan in Albrandswaard is. En ook wat het college sindsdien eraan gedaan heeft om tegemoet te komen aan de slachtoffers van de toeslagenaffaire.
Het college heeft twee weken om antwoord te geven op de gestelde vragen.

Openstelling kerken

RHOON - De protestantse kerken in Rhoon zijn elke week op een vast moment open voor bezoek. De Maranathakerk (Kleidijk 2b) is open op woensdag van 10 tot 12 uur. De Dorpskerk (Dorpsdijk 65) is open op woensdag van 14 tot 16 uur. Men kan op het gemak de kerk bekijken.