Aangepaste deadline

ALBRANDSWAARD - Vanwege Hemelvaartsdag op 13 mei verschijnt de krant op woensdag 12 mei. Kopij dient maandag 10 mei om 12 uur binnen te zijn bij de redactie. Advertenties dienen uiterlijk maandag 10 mei om 16 uur binnen te zijn.

Vandaag start vaccineren aan Hofhoek

POORTUGAAL - Op donderdag 29 april start GGD Rotterdam Rijnmond met vaccineren in de locatie aan de Hofhoek. Het vaccineren kan alleen na een uitnodiging per post via het RIVM. Een afspraak maken kan dan via het telefoonnummer uit de brief of via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Snuffelloods Maranathakerk

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk opent op 1 mei weer de deuren tussen 14 en 16 uur voor de verkoop van tweedehands spullen. Er kunnen maximaal twee bezoekers de loods en twee bezoekers de garage bezoeken. Men dient een mondkapje te dragen en de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.

Met de verkoop wordt het goede doel ondersteund.

Gedurende de openingstijden kan men nog goed bruikbare spullen inleveren, met uitzondering van boeken en meubels.

Openstelling kerken

RHOON - De protestantse kerken in Rhoon zijn elke week op een vast moment open voor bezoek. De Maranathakerk (Kleidijk 2b) is open op woensdag van 10 tot 12 uur. De Dorpskerk (Dorpsdijk 65) is open op woensdag van 14 tot 16 uur. Men kan op het gemak de kerk bekijken, of rustig even gaan zitten. Ook is er gelegenheid om een praatje te maken.