Vervolg voorpagina

Ga ook op bloesemtocht

De opdrachten en weetjes staan op papier en kunnen deelnemers ophalen in de boerderijwinkel van De Buytenhof. Het team van De Buytenhof zorgt ervoor dat er lekkere TO GO drankjes, snoepwaren en ijsjes voor de wandelaars zijn om, tijdens of na de bloesemtocht, van te genieten
Lineke van der Schelde-Bos van De Buytenhof vertelt over het initiatief: ,,In deze tijd, waar er weinig te doen is voor de kinderen, hebben wij ons best gedaan om van de bloesemtocht een leuke activiteit te maken.”

De zorggasten van De Buytenhof hebben volop meegeholpen met de voorbereidingen. Zo hebben ze samen de route uitgezet. Ook zijn ze druk bezig geweest met het schilderen van de bijenbordjes en een mooi groot bord, waarbij deelnemers leuke en grappige foto’s kunnen maken.


De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - Maandag 26 april ontvangt Jos Vis in het programma De Stand op Maandag van RTV Albrandswaard Peter Spoormaker. Peter is vanaf 26 oktober 2020 de voorzitter van korfbalvereniging RWA. Daarvoor was hij al jaren actief bij de vereniging. Naast het algemene sportnieuws wordt ook het afgelopen jaar met hem besproken. Na een jaar, waarin er nauwelijks is gekorfbald staat de nieuwe zaal- en veldcompetitie weer voor de deur.
De techniek en muziek wordt verzorgd door Dick van der Meer. De uitzending is te horen op maandag tussen 20 en 21 uur. rtvalbrandswaard.com.