De vacaturebank

ALBRANDSWAARD - De vrijwilligersvacaturebank is er voor en door inwoners en organisaties van de gemeente Albrandswaard. De vacaturebank bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligers en organisaties. Elke organisatie binnen de gemeente Albrandswaard kan een profiel aanmaken en vrijwilligersvacatures plaatsen.

Verder kunnen zowel vrijwilligers als organisaties informatie en advies krijgen over deskundigheidsbevordering, wetgeving en vrijwilligerswerk, onkostenvergoeding, contracten en verzekeringen. U vindt de vacaturebank via www.vrijwilligerswerkal
brandswaard.nl.

Het aantal mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk is groot, ongeacht vaardigheden en ervaring. Voor jong en oud, werkend of niet-werkend, voor denkers en doeners, voor grote en kleine klussen. Binnen de Vrijwilligersvacaturebank Albrandswaard is er een grote verscheidenheid aan vacatures. Er is voor elk wat wils. Is het huidige aanbod niet wat je zoekt, dan gaan we op zoek naar iets wat wel bij je past. Dit geldt ook voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Het kleine badje zoekt vrijwilligers
Momenteel is er een leuke vacature. Het kleine badje van Rhoon zoekt nieuwe vrijwilligers voor de komende zomerperiode. Neem dan contact op met Merel van Steenbergen via m.vansteenbergen@welzijn
albrandswaard.nl of via 010-5018322.


Drukte bij burgerzaken

POORTUGAAL - Vanwege alle coronamaatregelen mogen er minder mensen in het gemeentehuis zijn en zijn er bij de afdeling Burgerzaken minder balies open. Het kan daardoor voorkomen dat men langer moet wachten voordat men langs kan komen. In sommige gevallen kan men pas over drie weken een afspraak maken.
De gemeente vraagt dan ook alleen een afspraak te maken als er zaken zijn die niet online te regelen zijn.

Een afspraak maken kan digitaal. Men kan dan een afspraak maken op de beschikbare tijden. Als er geen tijden beschikbaar, dan zijn de balies vol.
De gemeente vraagt begrip voor deze situatie.