Zomersportweken

ALBRANDSWAARD - In de zomervakantie van 19 tot en met 30 juli vinden er twee Zomersportweken plaats voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. De kosten zijn 35 euro per week inclusief lunch en t-shirt. Aanmelden kan via www.albrandswaardactief.nl.


Onderhoud ondergrondse containers

ALBRANDSWAARD - De komende maanden krijgen alle ondergrondse containers in Albrandswaard een onderhoudsbeurt. De containers worden eerst geleegd en schoongemaakt. Daarna worden de containers gecontroleerd en, als het nodig is, direct gerepareerd. Tijdens de onderhoudsbeurt plaats BAR afvalbeheer tijdelijk een halfondergrondse container op de plek van de container. De werkzaamheden duren tot ongeveer begint juni.


Bloesemwandeling

RHOON - Beleef de lente met de gratis bloesemwandeling door de boomgaard van De Buytenhof. Op dit moment komt de appel en peren boomgaard zachtjes aan in bloei. Elke dag dat de zon schijnt komen er meer bloemen. Samen met de zorggasten hebben ze een leuke en leerzame wandeling uitgezet.
Haal een formulier met opdrachten in de winkel. In de boomgaard vindt men diverse bordjes om leuke foto's mee te maken, ze zijn gemaakt door de creatieve zorggasten.

https://debuytenhof.nl/nieuws.


Dakpannen
van de kerk

RHOON - Een automobilist zag op maandagavond om 22.30 uur een man met dakpannen slepen bij de Dorpskerk die momenteel in onderhoud is. De politie kwam ter plaatse en heeft de man meegenomen voor verder onderzoek. De verklaring van de man was dat hij toestemming had van de kerk om de dakpannen mee te nemen. Hoe dit verhaal is afgelopen, is niet bekend.