Middag voor jonge mantelzorgers

ALBRANDSWAARD - Zaterdagmiddag 17 april organiseert Stichting Welzijn Albrandswaard in samenwerking met Kijk op Welzijn Barendrecht een zeskamp voor de jonge mantelzorgers. Het is tijd om deze jonge mensen weer is in het zonnetje te zetten. Het is natuurlijk best moeilijk om voor je zieke broertje, zusje, vader of moeder te zorgen en daarom is het belangrijk dat deze groep jongeren eens extra verwend worden.

De middag begint om 14 uur bij Blok0180 in Barendrecht, Haarspitwei 9. Jonge mantelzorgers tot 12 jaar kunnen zich opgeven voor de zeskamp die plaatsvindt van 14 tot 16 uur. De 12+ jonge mantelzorgers kunnen van 18 tot 20 uur deelnemen.

Aanmelden via Merel van Steenbergen m.vansteenbergen@wel
zijnalbrandswaard.nl of 010-5018322.

Deelname is gratis en er zijn prijzen te winnen.

Werkzaamheden Sportlaan

RHOON - Van woensdag 7 april tot en met maandag 17 mei wordt het bestaande waterriool en de bestrating vervangen tussen de Sportlaan en de Zwaluwenlaan en de Gaarde. De Sportlaan wordt afgesloten. Men kan er ook niet parkeren. De openbare gebouwen zijn te voet bereikbaar.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Van den Heuvel infra: 06-14680672 of dsusani@vangelder.com.

Paaswensen

PORTLAND - De afgelopen weken hebben de leerlingen van De Grote Reis weer erg hun best gedaan op het kleuren van de verschillende paaswensen.

Donderdag hebben de leerlingen van groep 5 deze mooie kaarten bij de bewoners van het wooncomplex Komforta, Hof van Portland, in de brievenbus gedaan.