Verrast met een mooie tekening.
Verrast met een mooie tekening. Foto:

De Stand op Maandag op RTV Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Gaan sport en politiek samen? Bij de Stand op Maandag wel.

Vanaf maandag 12 april presenteert Jos Vis bij RTV Albrandswaard het programma De Stand op Maandag. Een programma waarin mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. Vanwege de avondklok is de uitzending van 20 tot 21 uur.

Maandag 12 april ontvangt Jos Vis in de eerste aflevering Marco van Wassenaar. Marco is sinds 6 juli 2020 voorzitter van v.v. Rhoon. Deze vereniging bestaat 75 jaar, maar kan het dit jaar niet groots vieren. Met hem praat hij uiteraard over dat jubileum, de verhuizing naar een ander sportcomplex en over de toekomst van de vereniging. Verder wordt met hem het actuele sportnieuws besproken en zijn favoriete muziek gedraaid.
De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert-Jan Verhoef.

www.rtvalbrandswaard.com


Gemotiveerd afslanken

ALBRANDSWAARD - Al jaren begeleid, meet en controleert BOP/SPAL lichaam- en figuurwaarden. Er wordt gekeken naar lichaamsgewicht, percentage lichaamsvet en vocht, visceraal vetgehalte, spier- en botmassa. Deze waarden worden met de ‘standaard’ waarden vergeleken. De resultaten kunnen zijn dat de leefstijl van de persoon goed is of minder goed.

De metingen duren ongeveer vijf minuten en de uitleg een kwartier. Wie een meetafspraak wil kan bellen met 06-46226208 of mailen naar aad@sportbalans.nl

Waarom deze metingen?
Een gezonde leefstijl heeft niet alleen met het gewicht te maken. Wie afslankt kan zelfs aankomen. Dat kan frustrerend zijn. Maar een gezonde leefstijl heeft niet alleen met het getal op de weegschaal te maken. Tijdens de uitslag van de metingen legt Aad Wijntjes precies uit hoe dit werkt en wat men kan doen om de leefstijl te verbeteren.


Collectanten gezocht

ALBRANDSWAARD - De landelijke MS collecte vindt plaats van 28 juni tot en met 3 juli. De stichting is op zoek naar collectanten in Albrandswaard.

Collectanten kunnen ervoor kiezen om huis-aan-huis of thuis vanaf de bank te collecteren. De opbrengst van de landelijke collecteweek is van essentieel belang voor de 25.000 mensen met MS in Nederland die iedere dag met een ziekte moeten leven die hun zenuwen letterlijk sloopt. Onderzoek naar MS en de strijd tegen MS moet daarom doorgaan. Collecteren kost twee uurtjes tijd per jaar. Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Onderzoek is daarom hard nodig. Het Nationaal MS Fonds besteedt de opbrengst uit de MS Collecteweek onder andere aan wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Meer informatie en aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl/collecteren


Verrast met tekening

RHOON - De familie van Kampen werd deze week voor de tweede keer verrast met een mooie tekening gemaakt door kinderen uit Rhoon. Familie van Kampen vind dit zo leuk en wil ze via dit bericht bedanken! ,,Wij zijn er heel blij mee."