Afbeelding
Foto:

Alexander Slapen dealer voor Serta

BARENDRECHT - Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het heeft ruim 80 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland.

Wereldwijd
Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de uitgebalanceerde opbouw van de matrassen. De meerlaagse opbouw zorgt ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn. Al deze eigenschappen dragen bij aan een ongeƫvenaard slaapcomfort.

Slapen op een Serta boxspring is dan ook een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. De vele designopties zorgen ervoor dat er ook met open ogen steeds wat te genieten valt.

Slaapbeleving
Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Men kan kiezen voor een eigen uitstraling. De hoofdborden en accessoires maken de slaapbeleving compleet. De hoofdborden zijn er in alle maten, passend bij de maten van het bed.

Luxe en comfort gaat samen op een boxspring van Serta, ervaar het hotelgevoel thuis.

Bij Alexander Slapen aan de Escudostraat 11 in Barendrecht vindt men in de Serta studio vier prachtige boxspring-modellen. Men is op afspraak van harte welkom om meer te horen, te zien en vooral te voelen van Serta. Tot en met 2 mei geldt 15 procent voordeel op alle Serta boxsprings.

Maak een afspraak via 010 - 438 41 63.

https://www.slaapwel.nl