AutoMaatje naar vaccinatielocatie

ALBRANDSWAARD - In coronatijd zijn er veel dingen anders, zo ook de diensten van AutoMaatje Albrandswaard. Normaal gesproken rijden zij minder mobiele plaatsgenoten tegen een vergoeding van 30 cent per kilometer naar alle bestemmingen in Nederland. Nu zijn de ritten beperkt tot medische bestemmingen zoals ziekenhuis, tandarts en fysiotherapeut. Daarnaast wordt AutoMaatje ook veel gebruikt voor ritten naar vaccinatielocaties zoals Sporthal Den Oert Spijkenisse, Rotterdam The Hague Airport of Sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel. Zodra de vaccinaties beschikbaar zijn, wordt ook geprikt aan de Hofhoek in Poortugaal. Bel ruim van tevoren, maar uiterlijk twee dagen van tevoren naar Stichting Welzijn Albrandswaard. Dit kan op werkdagen tussen 9 en 12 uur via 010-5018322.

Wens & Go bij BAR tv

ALBRANDSWAARD - Yolanda Hekkert, oprichtster van stichting Wens & Go is deze vrijdag te zien bij BAR tv waarin ze vertelt over waar de stichting voorstaat en wat zij inmiddels al hebben kunnen betekenen. De stichting zet zich in voor minder bedeelden in Albrandswaard, Barendrecht en Rotterdam en laat wensen uitkomen.
Kijk bij Wens & Go op Facebook voor meer informatie en volg BAR tv op vrijdag via de social media kanalen van De Schakel.

Roopram dinsdag op tv

BARENDRECHT – De Barendrechtse Wethouder Reshma Roopram is dinsdag 6 april de hoofdpersoon in het tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas. Er wordt onder meer stilgestaan bij haar jeugd in Den Haag. Daar was ze op de middelbare school het slachtoffer van pesten. In 2001 vertegenwoordigde ze als eerste vrouw met Aziatische roots een Europees land tijdens de Miss Universe Verkiezing.

Voor het programma zijn opnames gemaakt in Barendrecht.
Het is op 6 april vanaf 20.30 uur te zien op NPO1.