Vrijdag meer over het GJO kamp bij BAR tv via de social media kanalen van De Schakel.
Vrijdag meer over het GJO kamp bij BAR tv via de social media kanalen van De Schakel. Foto:

Fietswrakken worden verwijderd

ALBRANDSWAARD - De Boa's hebben deze week de fietswrakken bij de metrostations voorzien van stickers. De eigenaren van de fietswrakken krijgen tot 30 maart de tijd om deze wrakken weg te halen, hierna worden de fietswrakken door de gemeente verwijderd.


Inschrijven voor het GJO kamp

ALBRANDSWAARD - Ieder jaar organiseert GJO Rhoon een zomerkamp voor al haar leden en andere kinderen die graag mee willen. Het GJO-kamp is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit Albrandswaard van groep 4 tot en met groep 8. Dit jaar is het kamp van 21 tot en met 28 augustus. Een week zonder mobiele telefoons, TV's of spelcomputers, maar met lekker veel buiten spelen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes.
Deze 58e editie van het kamp gaan ze weer naar kampterrein ‘de Boomstronk' in Otterlo. Dit kampterrein ligt direct aan een uitgestrekt bos waarin een hoop leuke activiteiten zullen worden gedaan. De kosten voor de kampweek zijn 150 euro per kind. Daarnaast zijn ze voor het kamp ook nog op zoek naar sponsors. Wie een bedrijf of mogelijkheden heeft kan contact opnemen. Inschrijven: www.gjorhoon.nl. Of mail naar info@gjorhoon.nl. Kijk vrijdag naar BAR tv voor meer informatie.