Hennie en Bram Jansen.
Hennie en Bram Jansen. Foto:

Maaltijden SWA april

ALBRANDSWAARD - Ouderen, woonachtig in Albrandswaard, kunnen in april nog twee keer genieten van een thuisbezorgde maaltijd van Abel of het Wapen van Rhoon.
Op 8 april bereidt restaurant Abel Rijkelijk gevulde vis lasagne of Rollade van tante Door Kip met witte rijst, doperwten en kerriesaus of Vegetarische hamburger met tomaat, augurk, ijsbergsla en frisse remoulade op een heerlijke brioche bun. In alle gevallen is het dessert Broodpudding met chocolade en aardbei glazuur.
Voor 22 april is het menu van het Wapen: Heekfilet met seizoen groente, geroosterde aardappel en vissaus of Maishoenfilet met bonne femme garnituur of Noedels met roerbak groente en champignonsaus (vega) met als dessert: Taartje van botercrème , biscuit deeg en geslagen room

De maaltijd moet contant en gepast worden betaald bij de bezorger. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. Geef uiterlijk drie dagen van tevoren, liefst eerder, de maaltijdkeuze door. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd.


Zestig jaar getrouwd

POORTUGAAL - Bram en Hennie Jansen zijn op 30 maart zestig jaar getrouwd.
Gefeliciteerd.