Burgerpeiling ‘Waar staat je gemeente?’

ALBRANDSWAARD – ‘Hoe denkt u over uw woonomgeving? En hoe ervaart u de dienstverlening van de gemeente? Vindt u dat er goed naar u wordt geluisterd door de gemeente?’ Dat wil het gemeentebestuur graag van de inwoners van Albrandswaard weten. Daarom is er enkele weken geleden naar 4500 inwoners de burgerpeiling ‘Waar staat je gemeente?’ verstuurd. Wethouder Marco Goedknegt hoopt dat zoveel mogelijk mensen meedoen.

,,Heeft u ook de brief ontvangen maar nog geen tijd gehad om de vragenlijst in te vullen? Dan wil ik u vragen dit alsnog te doen; schriftelijk of digitaal. Hoe meer inwoners reageren, des te beter het beeld van wat u belangrijk vindt”, aldus wethouder Marco Goedknegt.

Tot nu toe heeft de gemeente ruim 750 ingevulde vragenlijsten ontvangen. Dat is al een mooi aantal, maar het gemeentebestuur hoopt op meer reacties, omdat het waardevolle informatie oplevert. Iedereen die de vragenlijst heeft ontvangen, heeft nog tot en met vrijdag 26 maart om te reageren.

Openstelling kerken

RHOON - De protestantse kerken in Rhoon zijn elke week op een vast moment open voor bezoek. De Maranathakerk (Kleidijk 2b) is open van 10 tot 12 uur. De Dorpskerk (Dorpsdijk 65) is open van 14 tot 16 uur. Men kan op het gemak de kerk bekijken, of rustig even gaan zitten. Ook is er gelegenheid om een praatje te maken.

Social media

Volg De Schakel ook op Instagram en Facebook.