Collecte ReumaNederland

REGIO - ReumaNederland kiest dit jaar noodgedwongen voor een Thuiscollecte. Thuiscollectanten die zich hebben opgegeven, collecteren van 22 tot en met 27 maart eenvoudig vanaf de bank met hun mobiele telefoon. Met dit alternatief voor de deur-tot-deurcollecte hoopt ReumaNederland dit jaar toch een mooi bedrag op te halen. Geld dat hard nodig is voor levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor de meer dan 2 miljoen Nederlanders die dagelijks leven met de rem van reuma.

Geven kan ook via www.thuiscollecte.nl

Opschoondag

ALBRANDSWAARD – Wie aan de slag wil om zwerfvuil op te ruimen, kan een zwerfvuilpakket aanvragen via bit.ly/3vh352r. In het pakket zit een grijper, veiligheidsvestje, vuilniszakken, handschoenen en een ring. Men mag dit pakketje houden. Zaterdag 20 maart is het Landelijke Opschoondag.

Hulp gezocht

RHOON - Voor het nieuwe outdoorseizoen, voor klusjes op het terrein, helpen in de kantine en keuken, voor de puzzelrit, wedstrijden en clinics zijn de Rhoonse Ruiters op zoek naar gezellige vrijwilligers. Wie interesse heeft kan mailen naar secretariaat@rhoonseruiters.nl.

.