Sparkling Voices tijdens een optreden in Middelburg.
Sparkling Voices tijdens een optreden in Middelburg. Foto:

Sparkling Voices dertig jaar

RHOON – Het gezellige koor Sparkling Voices bestond op 7 maart dertig jaar. Een mijlpaal die ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Ze hadden het groots willen vieren en hebben nu besloten dit volgend jaar alsnog te gaan doen.
Het koor belooft nu alvast een sprankelend concert met medewerking van een, van radio en tv bekende, zeer aansprekende artiest.
Helaas is het voor het koor nog steeds niet mogelijk om met elkaar in de Maranathakerk te zingen, maar in de afgelopen maanden hebben ze elkaar via zoom toch kunnen ontmoeten. Via de wekelijkse nieuwsbrief per mail worden alle leden goed op de hoogte gehouden.
Straks, als het weer kan, oefent Sparkling Voices elke maandagavond van 20 tot 22.15 uur onder leiding van de zeer enthousiaste dirigent Arjen Uitbeijerse in de Maranathakerk, Kleidijk 2 te Rhoon. Naast diverse medewerkingen in kerken, organiseren ze ook eigen concerten en maken ze regelmatig uitstapjes en koorreizen (naar het buitenland) met elkaar. Meer informatie via www.sparklingvoices.nl


BAR tv op Facebook en Instagram

Voor BAR tv vroegen we deze keer aan de Barendrechters wat ze na een jaar corona het meest missen. Bekijk de uitzending vanaf vrijdag op onze sociale mediakanalen.